Chapel and 学术中心

学术中心

我们的40,000平方英尺的学术中心完全适合当今学生的需求。

在高要求的干班,大楼设有国家的最先进的科学实验室的两个层次的面向东部翼,以及教室与数学和其他学科的最新技术机翼。

从它在2015-16学年开放,建设已经允许学校在该功能基于项目的学习,鼓励学生大胆参与的方式重新设计,并扩大其课程。

能够容纳100余人 - - 在建筑物的心脏二层开放式中庭允许协同工作,学习和特殊事件,比如我们的棕色袋子午餐系列,其中周期性带来的校友和家长的科学专业知识背校园与学生,教师和工作人员说话。

Designed by EYP Architecture & Engineering of Boston and built by Shawmut Design and Construction, the 学术中心 was built to achieve LEED Gold certification and boasts several sustainable features, including solar hot water and high-efficiency heating and cooling systems; solar panels on the roof capable of powering 7 percent of the building’s lighting systems; a geothermal system able to heat and cool the Rios Conservatory on the building’s second floor; and sensors in each room that can automatically turn off lights or lower interior lighting if it’s bright outside.